X

Den Brabander

Chaam / Residential

i

X

Wonen als een god in Brabant? Kies dan voor Chaam. Ga voor dorpse gezelligheid gecombineerd met landelijke rust. Nieuwbouwproject Den Brabander weet wat genieten is: natuurlijk, gelegen in het groen én bovendien nabij het centrum.

Natuurlijk wonen
Dit plan huisvest vele werelden en mogelijkheden. Kenmerkend is de unieke ligging van dit project. Gelegen aan het karakteristieke beekdal van de Groote en Roode Beek, geniet Den Brabander van natuurschoon op zijn mooist. Weidse vergezichten en idyllisch wonen zijn hier gegarandeerd. Ideaal om te ravotten met het gezin of om rustig te genieten van Brabantse schoonheid.

Tweekappers, patiowoningen en vrijstaand
Naast 12 luxe tweekappers realiseert Den Brabander 8 levensloopbestendige patiowoningen en 1 vrijstaande woning. Voor alle, onderhoudsarme, woningen geldt dat ze in diverse afwerkingklassen beschikbaar zijn. Ook qua duurzaamheidclassificatie valt er veel te kiezen, zelfs EPC 0.

Brabantse gastvrijheid
Uniek aan dit project zijn bovendien de vele flexibele uitbreidingsmogelijkheden. Dankzij dit plan slagen we wederom in een goed huwelijk tussen Brabantse gezelligheid en duurzame kwaliteit. En dát praat rond!

Previous Next