X

Seabourne

Eindhoven - Airport / Light Industrial & offices

i

X

Op Ekkersrijt in Eindhoven, in de directe nabijheid van Eindhoven Airport, bouwde Focus Real Estate in 2012 twee industriehallen. Deze werden volledig op maat voor de toekomstige huurders ontwikkeld. De huidige huurders, Seabourne en Dataspace, twee toonaangevende en zeer rendabele ondernemingen, sloten met Focus vervolgens huurcontracten voor af.

Seabourne

De Seabourne Group, opgericht in 1962, is een van de meest toonaangevende onafhankelijke logistieke dienstverleners ter wereld. Het bedrijf beschikt over kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zuid-Afrika. 

Dataspace

Dataspace Nederland is specialist in het archiveren, digitaliseren en beheren van data en documenten, inclusief de logistiek daaromheen. Denk daarbij aan archiefbeheer voor circa 600 opdrachtgevers in geconditioneerde archiefdepots, dossierdigitalisering in grote aantallen of ‘on demand’ en beheer van logistieke en administratieve processen. Hun klantenkring bestaat onder andere uit banken, overheden en het notariaat.

De uitstraling van de gebouwen, het afwisselende kleurgebruik en de eersteklas materiaalkeuze maken de hallen op deze locatie tot gewilde beleggingsobjecten. De panden zijn in 2018 verkocht.

 

Previous Next