X

Garfield Aluminium BV

Cuick / Light Industrial & offices

i

X

Dat een bedrijfshal naast functioneel ook mooi mag zijn, bewijst het pand van Garfield Aluminium in Cuijk. De strakke en moderne uitstraling, die in schril contrast staat met de omliggende panden op het bedrijventerrein, kwam tot stand in nauwe samenwerking met het vooraanstaande architectenbureau Palazzo Architectuur & Stedenbouw. 

Het logistieke centrum op het voormalig Homburg-terrein aan Het Riet in Cuijk betreft een ruime bedrijfshal met ongeveer 350 m² kantoorruimte. Het doel van Garfield Aluminium was om hier de bestaande vestigingen in Cuijk en Bergen samen te brengen. Nadat Focus de opdracht kreeg kochten wij grond aan van de gemeente. Vervolgens schakelden wij Aan de Stegge Bedrijfshuisvesting Twello in om de bouw te realiseren, waarna de huurder een meerjarige huurovereenkomst sloot. 

Specialist in aluminium

Garfield Aluminium is als aluminiumspecialist in wals- en persproducten actief op de nationale en de internationale markt. Specialismes zijn de machine-, façade- en silobouw en constructie-, lichtreclame- en isolatietoepassingen.

Previous Next