X

Axalta Metalak

Tiel / Logistic

i

X

Bedrijvenpark Medel in Tiel is een modern bedrijventerrein op een uitstekende locatie. Hier ontwikkelt Focus Real Estate voor Axalta Metalak een zeer uitgebreid complex met een logistieke hal, kantoren en een modern geoutilleerd trainingscentrum. De Amerikaanse multinational sloot een 15 jarig huurcontract met Focus.

Axalta Metalak richt zich met de import, verkoop en distributie van hoogwaardige lakmerken op bedrijven in schadeherstel, carrosseriebouw en industrie. Voor technische trainingen ontwikkelde Focus een ultramodern Trainingscentrum (TC) met onder andere een theorieruimte, een moderne spuitcabine en een kleurmaakruimte met werkplekken. 

Bedrijvenpark Medel

Een eigen op- en afrit naar de A15 en een containerterminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal zijn belangrijke succesfactoren voor deze locatie. Tiel maakt deel uit van de Logistieke Hotspot Rivierenland, dat onlangs hoog eindigde op de ranglijst van beste logistieke hotspots van Nederland. Het zijn dan ook vooral logistieke bedrijven die zich hier vestigen. Ook het groene karakter van het gebied maken dit bedrijvenpark bijzonder aantrekkelijk.

Nieuw logistiek ontwikkel project van Focus (ca. 15.000 m2 logistiek)

Previous Next