X

FRUN®SHOPPING 

Nancy / International

i

X

Focus ontwikkelt samen met De Vlier Retail Development uit België diverse grote retailparken in het buitenland waaronder Oostenrijk, Frankrijk en België, volgens het concept FRUN®SHOPPING.

Kenmerkend aan de FRUN®parken is de groepering van een aantal grote internationale merken. Daarnaast zijn alle parken gelegen aan de rand van grote steden en beschikken ze over ruime gratis parkeervoorzieningen. Ook is er veel aandacht voor een milieuvriendelijke aanpak, door middel van ecosystemen en motiverende werkplekken. 

De FRUN®parken worden door Focus en De Vlier ontwikkeld, opgeleverd en geëxploiteerd, waarna de parken worden verkocht. 

Frun Park Saint-Nicolas-de-Port (Frankrijk)

De veelkleurige luifels van FRUN®park Saint-Nancy-de-Port weerspiegelen vrolijk in de zon, als verwijzing naar de glas-in-lood ramen van de nabijgelegen basiliek. Dit retailpark in de buurt van Nancy beschikt over 14.000 vierkante meter winkelruimte en creëert 180 banen. Het is strategisch gelegen aan de City Road in Vermois met toegang via de A33. Verwarming van het complex gebeurt via een biomassaboiler die wordt gestookt met ecologisch (lokaal verzameld) hout. De eerste winkels openden in 2018, onder andere met de komst van Match Superstore.

Adres

Saint-Nicolas-de-Port, Route de Ville en Vermois (Frankrijk)

 

Previous Next