Zou ik in dat gebouw willen wonen of werken?

Deze vraag houden wij ons steeds voor. Op basis van onze persoonlijke visie en wensen ontwikkelen wij toekomstbestendige en duurzame concepten. Die leiden tot gebouwen waar gebruikers tot in lengte van jaren met veel plezier in wonen of werken. Want uiteindelijk willen we het beste resultaat voor u als belegger, gebruiker en omgeving.

De beste architecten, locaties en huurders
Als initiatiefnemer van een project opereren wij vanuit een eigen visie. Van daaruit ontwikkelen wij concepten en brengen de juiste partijen bij elkaar om het project succesvol te laten verlopen. Ons netwerk is zeer uitgebreid, waardoor wij in staat zijn om de beste architecten en uitstekende locaties aan ons te binden. Deze constructie leidt steevast tot langjarige huurcontracten met betrouwbare huurders.

Duurzaam
Hergebruik van bestaande gebouwen is een van onze speerpunten. Zo realiseren wij prachtige en moderne herbestemmingen in oude of verouderde gebouwen. Zoals een monumentaal pand dat wordt getransformeerd tot hoogwaardig zorgcentrum. Energieverbruik is daarbij een belangrijk item. En hoewel nul-op-de-meter niet altijd mogelijk zal zijn, vinden wij altijd creatieve oplossingen om dat zo dicht mogelijk te benaderen.

 

Van regionaal naar internationaal
In de afgelopen dertig jaar ontwikkelde onze klantenkring zich van regionaal naar internationaal. Tevens zetten wij onze expertise steeds vaker in voor grote bedrijven met aansprekende namen. Voor hen ontwikkelen wij prestigieuze concepten die regelmatig als ‘spraakmakend’ worden betiteld.

Beleggen en investeren 
Wij werken samen met beleggers en investeerders, van particulier tot bedrijfsmatig en van institutionele beleggers tot family offices en internationale vermogensbeheerders.

Wij vertellen u er graag meer over!

naar boven