Winkels

Focus Retail Development B.V. ontwikkelt onder de merknaam FOCUS-U-PARK grootschalige retailparken, welke staan voor one-stop-shopping waarbij snel en efficiënt gewinkeld kan worden in een aantrekkelijke sfeer, maar waarbij tevens ook een langer verblijf aangenaam, gezellig en fijn is. Zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Een FOCUS-U-PARK is uitstekend bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid dichtbij de winkels, gescheiden van de bevoorrading van de winkels.

FOCUS-U-PARK kent een goede mix van winkels op het gebied van wonen en lifestyle, wellnes, recreatie (outdoor), bouw(markten), eventueel aangevuld met een megasupermarkt, elektronica, speelgoed, leisure (bijvoorbeeld bioscoop, bowling, cartbaan en/of fitness), etc.
Een FOCUS-U-PARK is een icoon, een attractie met (boven)regionale exposure.
De winkelunits worden verhuurd. Voor start bouw wordt het FOCUS-U-PARK in principe in zijn geheel verkocht aan een (eind)belegger.

Voor Focus Retail Development B.V. is duurzame energie c.q. energie-exploitatie een manier van denken en doen in alle projecten, om zo het energiegebruik drastisch terug te dringen en zelf op te wekken energie te exploiteren, beide in het belang van de eindgebruiker.

Wij spreken de intentie uit om de onderhanden en toekomstige projecten op een zo energieneutraal mogelijke manier te ontwikkelen.
Website door Bonsai media