Verkoop

Focus Marketing & Verkoop verzorgt de verkoop van alle door Focus Projectontwikkeling ontwikkelde en in ontwikkeling zijnde  projecten van  nieuwbouwwoningen, bedrijfshallen met kantoor, bedrijfsunits en bouwkavels. Wij helpen U bij de keuze van de ideale woning en financiering middels persoonlijk contact, deskundige advisering en begeleiding.
 
Ons uitgangspunt is altijd dat de koper optimaal tot ontplooiing moet kunnen komen.  Wij zijn een club van enthousiaste mensen die samen met U en de architect op basis van visie een duidelijk beeld creëert, geënt op optimalisering van woon- en werkvreugde. De reeds gerealiseerde projecten van Focus Projectontwikkeling onderstrepen dit.  
 
Kwaliteit betekent in onze ogen voldoen aan geschapen verwachtingen en inleven in de vraag hoe de toekomstige gebruikers of bewoners gebruik zullen gaan maken van de woning of bedrijfspand.
Alle door Focus Projectontwikkeling ontwikkelde projecten zullen duurzaam worden opgeleverd.
Focus Marketing & Verkoop is direct bij de ontwikkelingen betrokken van begin tot eind en dus altijd op de hoogte van de eventuele mogelijkheden van aanpassingen of individuele wensen.
 
Persoonlijk contact vinden wij van groot belang om samen tot een door U gewenst resultaat te komen. Wij maken graag met u een afspraak voor een eerste persoonlijke kennismaking bij u thuis of op kantoor.
Website door Bonsai media