Vergunning verleend voor Hypermarkt SteenwijkDe Hypermarkt in Steenwijk staat in de startblokken, nu de gemeente Steenwijkerland de vergunningaanvraag voor de realisering van deze eerste hypermarkt van Nederland heeft gehonoreerd en de bezwarentermijn is verstreken. Hypermarkt Steenwijk zal  verrijzen op bedrijvenpark Eeserwold te Steenwijk aan de A32. Het gaat om een grootschalig retailpark, een concept dat door Focus Retail Development BV uit Eindhoven wordt ontwikkeld onder de merknaam FOCUS-U-PARK. De onderhandelingen met een aantal belangrijke gegadigden bevinden zich in een afrondend stadium.

Na een lange tijd van voorbereiding staat het project in de startblokken. Het gaat om een markant complex met ongeveer 25.000 m2 vloeroppervlakte die grotendeels gevuld gaat worden door  bouwmarkten, woonwarenhuizen, horeca en een megasuper. Hier zal straks efficiënt kunnen worden gewinkeld in een aantrekkelijke en uitnodigende sfeer.

Bovendien kan er gratis worden geparkeerd nabij dit uitstekend bereikbare retailpark, dat een bovenregionale uitstraling zal krijgen.
Hypermarkt Steenwijk krijgt een invulling, die past bij de wensen van de hedendaagse consument: wonen en lifestyle, wellness, bouw(markten),  aangevuld met elektronica en leisure. Wat betreft dat laatste komen er vanzelfsprekend horecavoorzieningen zoals een wereldrestaurant, maar bijvoorbeeld ook fitness e.d.

Het ontwerp wordt verzorgd door Van Aken architecten uit Eindhoven.

Plan

One people one planet,
one future

Onze belevingswereld is groter dan alleen het werkterrein van Focus. Daarom: “One people One planet, One future.” lees meer

Website door Bonsai media